Live - MAVT

Live

Alt skal klappe, før vi gør

Billede fra skolekoncert i Billund

Erfaring spiller ind

Midtjysk AV Teknik – i daglig tale MAVT – har sine rødder i musikbranchen, hvor vi gennem mange år har produceret lys og lyd til små og store koncerter og events. Vi har siden taget vores solide erfaring, produktkendskab og passion for lækker lyd med over i projektering og installation af permanente lydanlæg i kirker, koncertsale, hoteller og butikker. Fælles for vores løsninger er den sublime lydoplevelse, vi leverer, og det engagement, vi lægger i opgaven. Vi er yderst omhyggelige, en lille smule nørdede og sætter en stor stolthed i at levere et fejlfrit resultat.

I det daglige styres MAVT af et fast kompetent team med masser af erfaring i flightcasen. Alt efter opgaven supplerer vi med en række håndplukkede freelancere, der hver især er specialister inden for deres område. Vi har base i Billund, men opererer i hele skandinavien.

Dedikation

MAVT er opstået af kærligheden til store lydoplevelser. Alt lyd skal gengives, så øret får den bedste oplevelse – hvad enten det sidder på koncertpublikum, konferencedeltagere eller kirkegængere.

Kort og godt, handler det om:

  • Punktlighed
  • Præcision
  • Hårdt arbejde